Jdi na obsah Jdi na menu
 


Berry Bohemia Checko podruhé

19. 2. 2011

Dneska jsme se podruhé potkali s Jarčou a Berrym-mladším bráchou Zora (stejná maminka i tatínek, jen věkový rozdíl:)). Opět za námi dojeli do Brna, což nám udělalo radost, ikdyž počasí nám ze začátku moc nepřálo. Dojela s nimi i kamarádka Monča se psem Cirem, mě doprovodila Terka s Miou a buldočka Katka. Takže jsme měli pěknou smečku.

Zůstali jsme jen na brněnském cvičáku na Lesné,protože všude bylo bláto,ale i tak jsme byli jako čuňata a hlavně psi:) Hafani se vylítali a my si přeskákali několikrát pár překážek:) Zoro se mě kupodivu víc držel a moc ho čuchání nezajímalo a pořád chtěl něco dělat  a vymrčoval si pozornost:)

Bohužel jsme moc času na sebe neměli,ale i tak jsme pokecali a psi si zařádili:) Nikdo nikoho nesežral,nikdo se nepopral a ani žádný velký vrčení se nekonalo:) Dokonce vzniklo i několik fotek, tak si je časem ukradneme z Berryho stránek a přidáme k nám:)

Jsme moc rádi, že aspon s jedním odchovancem z Bohemia Checko se setkáváme a dáváme si vědět, at uz emailem nebo díky stránkám (www.berrybohemiachecko.estranky.cz).